Το νέο Bluetooth Car Kit της Samsung

Το νέο Bluetooth Car Kit της Samsung είναι γεγονός. Πρόκειται για μια εξαιρετική καινοτομία τεχνολίας. Το κινητό έχει γίνει πλέον απαραίτητο στην καθημερινή μας ζωή, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε χωρίς αυτό ούτε κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Ωστόσο, για την ασφάλεια του οδηγού απαγορεύεται η χρήση κινητού χωρίς Bluetooth.

Samsung Bluetooth Car Kit
Samsung Bluetooth Car Kit – Χρηστικό και έξυπνο gadget

Η Samsung λοιπόν, θέλοντας να διευκολύνει την επικοινωνία μας την ώρα της οδήγησης, παρουσίασε μια νέα συσκευή, η οποία είναι ένα σύστημα ανοιχτής ακρόασης που συνδέεται με το κινητό μέσω Bluetooth. Είναι εξοπλισμένο με Noise Reduction Technology, ώστε να απομονώνονται οι θόρυβοι του εξωτερικού περιβάλλοντος και να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή ακουστική, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης.

Επίσης, το νέο Samsung Bluetooth Car Kit HKT 600 έχει χρόνο συνεχούς ομιλίας έως 16 ωρών και χρόνο αναμονής έως 30 ημέρες. Οι επιπλέον λειτουργίες του περιλαμβάνουν αποδοχή / απόρριψη κλήσης, επανάκληση τελευταίου αριθμού, αυξομείωση έντασης και θέση κλήσης σε αναμονή και απάντηση σε δεύτερη κλήση, κάνοντας την επικοινωνία σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης εύκολη και ασφαλή.