Η νέα Porsche Boxster

Η βόλτα με μία Porsche είναι πάντα απολαυστική. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για τη νέα Porsche Boxster Spyder, η οποία θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση τον Δεκέμβριο στην επίσημη έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Η νέα Porsche Boxster
Η νέα Porsche Boxster

Η Boxster Spyder (με απόβαρο 1.275 κιλά είναι η ελαφρύτερη Porsche στη γκάμα), ζυγίζει 80 κιλά λιγότερα από την Boxster S και είναι κατά 10 ίππους ισχυρότερη από αυτή (ο κινητήρας των 3,4 λίτρων αποδίδει εδώ 320 ίππους).

Η Spyder επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητά της αγγίζει τα 267 χλμ./ώρα. Και στην περίπτωσή της, η Porsche προέβλεψε προαιρετικά για όποιον το επιθυμεί, το εξελιγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων PDK. Οι πωλήσεις της νέας Porsche παγκοσμίως θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του νέου έτους.

Ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, ταχύτητα και ασφάλεια. Την ίδια στιγμή είναι σχετικά προσιτό στην τιμή σε σχέση με την κατηγορία του, το όνομα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του απο τη διάσημη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων.