Νέο Kia Cee’d

To Kia Cee’d ήταν το αυτοκίνητο έκπληξη για τις δύο τελευταίες σεζόν, αφού οι πωλήσεις που έκανε ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Οι Κορεάτες δεν πίστευαν ποτέ πως θα μπορούσε το συγκεκριμένο μοντέλο να αρέσει τόσο πολύ στους Ευρωπαίους. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως το Kia Cee’d ανακηρύχθηκε στην Ελλάδα ως το αυτοκίνητο της χρονιάς 2007!

Kia Cee'd
Kia Cee’d

Η εταιρία αποφάσισε όμως πως ήρθε η ώρα το συγκεκριμένο μοντέλο να ανανεωθεί και να επανακυκλοφορήσει, ώστε να σπάσει και πάλι όλα τα ρεκόρ. Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και από την Kia, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και μία φωτογραφία από το νέο της δημιουργία, η οποία όμως θολώνει τα νερά.

Η σκοτεινή πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου cee’d, δεν σε βοηθάει να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα για το μέγεθος του facelift αλλά από αυτή μπορείς να διακρίνεις τη νέα μάσκα, τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τα ελαφρώς πειραγμένα φωτιστικά σώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αλλαγές θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του cee’d, ενώ αναφορικά με τα μηχανικό μέρος, δύσκολα θα υπάρξει κάποια βελτίωση. Συγκεκριμένα το νέο μοντέλο της Kia θα διατηρήσει τους υπάρχοντες κινητήρες των 1,4 και 1,6 lt.

Η επίσημη παρουσίαση του cee’d θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στην 63η έκθεση της Φρανκφούρτης.