Το Fiat Uno επιστρέφει?

Το αγαπημένο Fiat Uno που ακόμα κυκλοφορεί στους δρόμους, αναμένεται να ανανεωθεί και να ξαναβγεί στην παραγωγή! Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για μία πραγματική είδηση που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και την οποία επιβεβαίωσε στη συνέχεια και η ιταλική εταιρεία.

Fiat Uno
Fiat Uno

Όλα ξεκίνησαν από μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Βραζιλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το νέο Uno θα έχει ίδιο πάτωμα με εκείνο της νέας γενιάς του Panda και θα διατίθεται σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις, όπως ακριβώς συνέβαινε και με το προηγούμενο μοντέλο.

Επίσης ποικιλία θα υπάρχει και στο εσωτερικό μέρος, αφού το νέο μοντέλο της Fiat θα κυκλοφορήσει με δύο επιλογές, μία η οποία θα απευθύνεται στην ευρωπαϊκή αγορά και θα είναι παρόμοιο με του Fiat 500, ενώ το άλλο θα είναι σαν του Fiat Palio.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες και ξεκαθάρισε ότι το νέο Uno θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010 και θα βρίσκεται στην αγορά παράλληλα με τα Panda, Grande Punto και Palio.