Estrima Biro – Ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης και εξοχής!

Η Ιταλική εταιρεία Pro Ceed LTD εξειδικεύεται στην κατασκευή μικρών οχημάτων πόλεως. ο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Estrima Biro αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση. Οι κατασκευαστές του προτείνουν μια διαφορετική μορφή κίνησης, με ένα εναλλακτικού τύπου δίκυκλο BIRO, το οποίο δεν αποτελεί κατ ανάγκη εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση του συμβατικού οχήματος, αλλά μια νεα μέθοδο κίνησης στις πόλεις, στην εξοχή, στην ενοικίαση , στην Δημοτική Αστυνόμευση κ.α. Ιδανικό για περιπτώσεις στην πόλη, ή για άτομα με ειδικές ανάγκες που θέλουν ένα απλό όχημα.

Estrima Biro - Το Ιταλικο ηλεκτρικο αυτοκινητο πολης
Estrima Biro – Το Ιταλικο ηλεκτρικο αυτοκινητο πολης

Χάρη στο πάχους 3mm ατσάλινο κουβούκλιο αλλά και στο χαμηλό κέντρο βάρους , έχεις την αίσθηση μιας ασφαλούς κατασκευής, αλλά και ενός πόλύ σταθερού μέσου μεταφοράς. Εχει δύο Ηλεκτροκινητήρες των 48V ο κάθε ένας με μέγιστη ισχύς 4 KW. Παράλληλα 8 συσσωρευτές τύπου Pb-Gel batteries 12 V και ενσωματωμένο φορτιστή συσσωρευτών 220V.Η επαναφόρτιση των συσσωρευτών γίνεται κατά την διάρκεια του φρεναρίσματος. Χρόνος επαναφόρτισης 6 έως 8 ώρες. Μέγιστη ταχύτητα βάση νόμου είναι τα 45 Km/h .Δεν χρειάζεται βενζίνη και έχει μέγιστη αυτονομία μέχρι 70 Xιλιόμετρα.Εχει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με ηχητικό σήμα στην όπισθεν και σύστημα Boost για επιπλέον επιτάχυνση.

Επιλέγοντας τις υπέροχες πόρτες σε διαφανές πλαστικό υλικό, θα είστε σε θέση να μετακινηθείτε ελεύθερα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, αλλά και να προστατεύεστε από τη βροχή, τον άνεμο και το κρύο του χειμώνα. Το καλοκαίρι μπορείτε να μετατρέψετε σε Biro σε ένα υπέροχο σκούτερ, εάν ανοίξετε όλες τις πλευρές, δεδομένου ότι οι πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν εύκολα και γρήγορα. Το Estrima Biro είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το εμπρός τζάμι είναι σε πράσινη απόχρωση με καθαριστήρα , καθώς και η ηλιοροφή , αλλά και το πίσω θερμικό τζάμι σε σκούρο πράσινο το οποίο ανοίγει .Στις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και στην περίπτωση της υγρασίας ενεργοποιείται το σύστημα de-Froster χάρη σε ένα σύστημα θέρμανσης που κρατά το windsheild (ανεμοθώρακας) καθαρό, δίνοντας εγγυήσεις για πλήρη ορατότητα. Με ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο θα είστε σε θέση να φορτώσετε σχεδόν τα πάντα.

Χάρη στον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε, θα είστε σε θέση να αλλάξετε τη διαμόρφωση του ραφιού για τις βαλίτσες όπως είναι πιο βολικό για σας σε λίγα λεπτά. Με απλά λόγια αλλάζοντας την τοποθέτηση των μεταλλικών ράβδων, θα είστε σε θέση να μεταφέρετε ό, τι θέλετε.

Παρόλο που δεν απαιτείται από το νόμο, μπορείτε να ζητήσετε να σας τοποθετήσουν ζώνες ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος.Οδηγείται από ηλικία 16 ετών και δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου.

Με κόστος 1,5 ευρώ ανά 100 χιλιόμετρα, ελάχιστο κόστος συντήρησης, μειωμένα τέλη ασφάλισης και ελάχιστα ως μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Estrima Biro είναι είναι μια νεα μέθοδος κίνησης στις πόλεις αλλά και στην εξοχή.