Αυτοκίνητα που διαφέρουν!

Υπάρχουν πολύ διαφορετικά αυτοκίνητα στον πλανήτη! Φυσικά και όλοι θέλουμε ένα αυτοκίνητο γρήγορο, όμορφο και ασφαλές. Ορισμένοι μπορούν να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, άλλοι πλησιάζουν το όνειρό τους, αλλά τελικά αγοράζουν κάποιο άλλο που είναι πιο κοντά στις οικονομικές δυνατότητές τους και άλλοι απλώς τα χαζεύουν στο δρόμο.

Αυτοκίνητο πύραυλος!
Αυτοκίνητο πύραυλος!
Εκτοξεύτεται το Mini
Εκτοξεύτεται το Mini

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα δεν πρόκειται να διαβάσετε, ούτε για γρήγορα αυτοκίνητα, ούτε για βελτιωμένα μοντέλα, ούτε καν για θέματα ασφάλειας. Η ιστοσελίδα είναι καινούρια και δεν μας γνωρίζεται ακόμα καλά, ωστόσο εμείς από τις πρώτες ημέρες θέλουμε να σας δείξουμε ότι διαθέτουμε και χιούμορ, για αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο σίγουρα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Θα ασχοληθούμε λοιπόν με. εκκεντρικά αυτοκίνητα, τα οποία δεν πολυκυκλοφορούν, ωστόσο μόλις βγουν στο δρόμο αμέσως τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ακόμα και όταν δίπλα τους περνάει μία Porsche ή μία Ferrari., αυτά κλέβουν την παράσταση και όχι τα πανάκριβα οχήματα. Πρόκειται ουσιαστικά για αυτοκίνητα homemade, δηλαδή για προσωπικές δημιουργίες, οι οποίες προκαλούν άφθονο γέλιο.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα απολαύσετε αυτοκίνητα σε σχήμα πυραύλου, σε σχήματα ζώων, αλλά και άλλα που θυμίζουν κάτι από αεροπλάνο. Το να δείτε κάποιο από αυτά στους δρόμους της Ελλάδος είναι μάλλον αδύνατον, για αυτό απολαύστε τα από την οθόνη του υπολογιστή σας και απονείμετε τα εύσημα στους δημιουργούς τους, οι οποίοι πραγματικά είχαν τρελή έμπνευση.

ΥΓ. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα σίγουρα είναι διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει, ωστόσο και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους αναγνώστες της κάτι το διαφορετικό. Απολαύστε λοιπόν την αστεία πλευρά του αυτοκινήτου και σας υποσχόμαστε πως θα σας ενημερώνουμε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο και για την σοβαρή του.